top of page
Пошук

РЕЄСТРАЦІЮ НА УЧАСТЬ В "ТИЖНІ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ" ВІДКРИТО!


Дорогі друзі!

📣Запрошуємо відвідати одну з найбільш масштабних подій України у сфері енергоефективності та енергозбереження - “Тиждень енергоефективності”!


“Тиждень енергоефективності” проходитиме з 11 по 15 грудня 2023 року, деталі на сайті: https://www.bfp.org.ua/energyefficiencyweek

На вас чекають 5 насичених днів обміну знаннями та досвідом з амбасадорами впровадження державної політики у сфері енергоефективності та енергозбереження.

✅Реєстрація доступна за посиланням: https://forms.gle/F6pYgfXwgUH2tajr7.


Звертаємо увагу, що участь у заходах відбувається лише за наявності підтвердження реєстрації від організаторів. Після реєстрації Вам обов’язково надійде інформація про місце проведення та посилання на онлайн-трансляції. Прохання вказувати актуальний емейл та перевіряти електронну скриньку!

Отже, до вашої уваги наступний план заходів:

🔹11 грудня 2023 р. об 11:00 – Брифінг, присвячений старту “Тиждень енергоефективності”.

Формат: Наживо та онлайн (трансляція в програмі MS Teams).

📍Мета: ознайомлення журналістів, громадськість, державні інституції, представників бізнесу та міжнародні організації з ініціативою “Тиждень енергоефективності” та глобальними задачами зеленого відновлення України.

🔹12 грудня 2023 р. о 10:00 – Конференція “Енергоефективна дипломатія задля відновлення України”

Формат: Наживо

📍Мета: обговорення основних викликів та можливостей для енергетичної стійкості установ, що знаходяться на балансі держави.


🔹13 грудня 2023 р. о 10:00 - Форум Енергоменеджерів.

Формат: Онлайн (трансляція в програмі MS Teams).

📍Мета: Створення професійного майданчика, який об’єднує урядовців, експертів у сфері енергоменеджменту, локальних фахівців для спільного обговорення та розв'язання актуальних питань щодо підвищення ефективності використання енергії в різних галузях.


🔹14 грудня 2023 р. – Круглий стіл “ВІМ в Україні: досягнення та майбутнє”

Формат: Наживо та онлайн (трансляція в програмі MS Teams).

📍Мета: організація дискусії та напрацювання концепції впровадження ВІМ-технологій в Україні серед центральних та місцевих органів виконавчої влади.

🔹15 грудня 2023 р. - Стратегічна сесія «Енергоефективність в дії: результативність, інновації, впровадження»

Формат: Наживо (трансляція в програмі MS Teams).

📍Мета: створення конкретизованої дорожньої карти зі впровадження енергоефективних рішень та покращення рівня заощадження енергії на національному рівні.

Пройшовши попередню акредитацію, ви маєте змогу долучитися до професійного ком’юніті у сфері ефективного управління енергоресурсами та стати творцем нового енергоефективного майбутнього України!


Ініціатива “Тиждень енергоефективності” реалізується Громадською Спілкою “Бізнес за партнерство” в рамках проєкту "Енергоефективність 2.0: Національна платформа діалогу" (EE-JUMP II) за підтримки проєкту "Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС з енергоефективності в Україні", що виконується GIZ за дорученням уряду Німеччини та співфінансування уряду Швейцарії

За підтримки: Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

При партнерстві: Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування “Асоціації міст України”.


bottom of page