top of page
Пошук

Запрошуємо представників медіа на вебінар

📣Запрошуємо представників медіа на вебінар про програми впровадження енергоефективних та «зелених» проєктів в Україні


🎯З метою підвищення рівня обізнаності суспільства та представників ЗМІ щодо програм розбудови країни на принципах енергоефективності та «зеленого» будівництва, успішних кейсів «зелених» проєктів у територіальних громадах німецька урядова компанія GIZ GmbH та ГС «Бізнес за Партнерство» проводять серію навчально інформаційних вебінарів для журналістів електронних і друкованих видань національного та регіонального рівнів та представників інформаційних відділів територіальних громад.


🔸Черговий захід відбудеться 17 січня 2023 року на тему: «Висвітлення впровадження енергоефективних та «зелених» проєктів в Україні. Експрес-огляд успішних «зелених» проєктів у громадах» об 11:00 год на платформі Microsoft Teams.


ℹ️Під час вебінару:

-Ви отримаєте практичні поради, як цікаво писати про складні тематики на прикладі тем енергоефективності та «зеленого» будівництва.

- Дізнаєтеся про програми розбудови країни та інтегрування до ЄС на засадах сталого розвитку та Європейського «Зеленого» курсу».

-Ознайомитесь з успішними кейсами «зелених» проєктів у громадах.

-Отримаєте відповіді на актуальні питання.


Запис вебінару та презентації будуть розміщені на навчальній онлайн платформі «EE-JUMP» https://www.bfp.org.ua/challenges.


💬На вебінарі з доповідями будуть виступати засновник Школи універсального журналіста та Всеукраїнського конкурсу "Я - журналіст!", секретар Національної спілки журналістів України Віталій Голубєв, заступниця міського голови Звягельської міської ради Ірина Гудзь, перший заступник Голови Держенергоефективності Марія Малая, консультант GIZ GmbH Володимир Лесюк.


Реєстрація на вебінар за посиланням : https://forms.gle/sZheYKoUsVzpRJgq5


🔸Організатор заходу: Громадська спілка «Бізнес за партнерство» в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується Німецькою урядовою компанією GIZ GmbH за дорученням Уряду Німеччини та Швейцарії.


🔸За підтримки: Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства енергетики України, Держенергоефективності.


🔸При партнерстві: Національної спілки журналістів України, Національної спілки архітекторів України, Асоціації міст України, Конфедерації будівельників України.


📨Контакти: +380 98 366 23 47, oleksandra.savelieva@bfp.org.ua.








bottom of page